infos logo2

  • Račune skenirajte i jednim klikom zabilježite zauvijek
  • Dokumenti više nikada ne mogu biti izgubljeni 
  • Brzo i efikasno kreirajte i pošaljite fakture klijentima
  • Putem mobilne aplikacije imate pristup svim podatcima poslovanja

Šta predstavlja INFOS OBRT?

Obrtnicima i računovođama u BiH otežan je život i poslovanje jer moraju sve ručno pratiti i dokumentovati... INFOS obrt je nastao sa ciljem da olakša  život obrtnika tako što će imati jedan program za sve!

Unutar INFOS desktop i mobilne aplikacije nalaze se sve bitne funkcije za praćenje poslovanja. Od brzog kreiranja i slanja faktura, dokumentovanja svih računa, pa do praćenja stanja finansija i zaduženja svih kupaca!

Kako vam INFOS olakšava posao?

Sve račune i dokumente uslikajte i jednim klikom prosljedite računovođi

Recite zbogom gubljenju dokumenata i konstantim sastancima između obrtnika i računovođa. Uz pomoć INFOS mobilne aplikacije, obrtnici mogu uslikati i zauvijek spasiti dokumente koji odmah postaju vidljivi računovođama na desktop aplikaciji.

Svi podaci o poslovanju uvijek dostupni na mobitelu

Na jednom mjestu se nalaze sve informacije o poslovanju obrtnika! Pregled finansija, ostvarenih prihoda, iznos PDV-a, kao i pregled svih dužnika je udaljen par klikova unutar mobilne aplikacije!

Mogućnost kreiranja i slanja faktura

Uz pomoć INFOS-a pravljenje faktura nikad nije bilo lakše. Unesite klijenta, definišite stavke na fakturi i kliknite pošalji! Klijent će dobiti urednu PDF fakturu na email.

infos logo2

infos logo2

INFOS je software koji je namjenjen da ubrza i olakša poslovanje. Nakon instalacije na računar, Vi počinjete dobivati sasvim drugačiji pogled na Vaše poslovanje!

infos logo2

FISKUS d.o.o.

Bana Josipa Jelačića 39/2

71250 Kiseljak

tel/fax: +387 (0)30 874 351

info@fiskus.ba

+387 (0) 65 671 012